HTML

meet me halfway.

"A barátok olyanok, mint a lufik, ha egyszer elengeded őket, lehet hogy nem kapod őket már vissza.. úgyhogy próbálj meg vigyázni rájuk, hogy sose veszítsd el őket." (:

Friss topikok

  • Eszter: Hogy örülne Feco tanbá' ha látná a címet xD xD ... látom az óra elején még figyeltél xD ... --->... (2010.05.16. 14:52) szeress, higyj, remélj!
  • dorcsií.: Igen-Igen. :D :) (2010.03.17. 18:03) with the lights out, it's less dangerous.
  • dorcsií.: @MR. D: Hát látod,akkor elérted amit szerettél volna. Nem írok úgy,mintha ismernénk egymást. Mert ... (2010.02.23. 16:32) pörögni egyet a felfordulásban.
  • dorcsií.: @MR. D: Végülis..legyen! Oksi. (2010.02.20. 21:35) nem ér a nevem.
  • dorcsií.: @Loli_ta: diliis.:)(L):D tusééé.^^ jólennemáár.:) (2010.02.04. 18:41) tusé.

Linkblog

2010.01.09. 21:36 dorcsií.

dreams.

"A probléma az, hogy álomvilágban élünk, örökké a múltba vagy a jövőbe nézünk, ahelyett, hogy élveznénk a jelen pillanatot."

Ez az idézet pontosan így van! Az emberek sohasem értékelik azt, amijük van. Mindig más és más kell nekik. Vagy azon rágódnak, hogy mit csinálhattak volna másképpen a múltban, vagy pedig azon, hogy hogyan tehetik azt jobbá a jövőbe.

Talán probléma, hogy álomvilágban élünk, de nincs olyan ember a földön aki képes lenne folyton két lábbal a szilárd talajon állni. Ahhoz, hogy boldogan éljünk szükségünk van az álmainkra.

Néha szükség van, hogy álmokban éljünk, de nem minden esetben jó ez így. Ha csak hitegeted magad olyan dolgokkal ami talán nem valósul meg, és később jössz rá, hogy ez így neked nem jó, az nagyon fájdalmas és egyben rossz érzés is lehet. Persze nem azt mondom, hogy ne higyj az álmaidban, mert kellenek, szükség van rájuk. Gondolom azt, hogyha nagyon szeretnéd, akkor tényleg valóra válnak! (:

Az álmok azért vannak, hogy valóra váltsuk őket. Csak akarnod kell! Na de lehet, hogy ezt most befejezem, úgy érzem most túl pesszimistán látnám a dolgokat. Talán holnap folytatom, vagy már akkor egy másik bejegyzést kezdek írni?!

puszpá.

dorcsí.

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://dorcsimesi.blog.hu/api/trackback/id/tr411660052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

medzsik 2010.01.10. 00:25:40

ajánlom azt a filmet, hogy Az álom tudománya (The science of sleep) nekem nagyon tetszett :) elég régen láttam, azthiszem ideje elővenni, és újranézni. ha ez megvolt írok egy-két sort a lényegről :D

dorcsií. 2010.01.10. 14:45:35

@medzsik: köszönöm :) na majd megnézem^^ :D
süti beállítások módosítása