HTML

meet me halfway.

"A barátok olyanok, mint a lufik, ha egyszer elengeded őket, lehet hogy nem kapod őket már vissza.. úgyhogy próbálj meg vigyázni rájuk, hogy sose veszítsd el őket." (:

Friss topikok

  • Eszter: Hogy örülne Feco tanbá' ha látná a címet xD xD ... látom az óra elején még figyeltél xD ... --->... (2010.05.16. 14:52) szeress, higyj, remélj!
  • dorcsií.: Igen-Igen. :D :) (2010.03.17. 18:03) with the lights out, it's less dangerous.
  • dorcsií.: @MR. D: Hát látod,akkor elérted amit szerettél volna. Nem írok úgy,mintha ismernénk egymást. Mert ... (2010.02.23. 16:32) pörögni egyet a felfordulásban.
  • dorcsií.: @MR. D: Végülis..legyen! Oksi. (2010.02.20. 21:35) nem ér a nevem.
  • dorcsií.: @Loli_ta: diliis.:)(L):D tusééé.^^ jólennemáár.:) (2010.02.04. 18:41) tusé.

Linkblog

2010.05.14. 16:49 dorcsií.

szeress, higyj, remélj!

Szeretni sokféle módon lehet. Szerethetsz valakit csupán csak barátságból, szeretheted kényszerből, messzi távolból vagy éppen szerethetsz szerelemből. Mindenkinél megtalálható ez az érzés, csak vannak akik nem szeretik vagy esetleg nem akarják kimutatni ezt. Hogy miért? Nem tudhatom, ezt csak ők tudják. Van olyan, mikor legszívesebben kitörölnéd ezt az érzést, mert felülkerekedik rajtad, de legbelül Te is tudod, hogy nem lehet. Szeretni kell, mert Te is szereted, ha szeretnek, és ha viszont szerethetsz.

Hogyha lelkünk alkalmas arra, hogy higyjen a csodában, akkor felül tud emelkedni a hétköznap szürkeségén. Lehet, hogy csak fantáziában, de az ember akkor is teremthet magának egy tartalmas világot, ami akár hegymozgató hatású is lehet. Persze erre nem mindenki képes, mert lehet, hogy csak fantáziájába tud menekülni. De ez mindig jobb, mintha önmaga ellen fordul és boldogtalan lesz.

"A remény hal meg utoljára!" szokták mondogatni, csak azért, hogy az optimista felé billentsék a mérleget, ha éppen bizonytalankodsz, és kicsit rosszul mérlegeled a dolgokat. Néha igen, néha nem. Hiába áltatod magad, hogy majd minden jobb lesz, lehet nem. De azért próbáld meg minél jobban véghez vinni azt, amit valóban szeretnél. Ne add fel, még a végén azthiszik, hogy megfutamodtál, miközben pedig egyáltalán nem. Tehát csak, szeress, higyj, és remélj!

puszipacsi

dorcsí.

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://dorcsimesi.blog.hu/api/trackback/id/tr742003209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zeneőrült 2010.05.14. 18:12:31

És nyilván lehet plátóian is szeretni, hogy a másik nem viszonozza azt ;) Na de optimisták vagyunk, jó esetben viszonozzák :D

Eszter 2010.05.16. 14:52:58

Hogy örülne Feco tanbá' ha látná a címet xD xD ... látom az óra elején még figyeltél xD ... ---> ezek szerint én is, mert emlészem hogy ezt ő mondta ... x)
süti beállítások módosítása